achtiswat

Ramon is terug. & Sandra natuurlijk. Maar Ramon ouwehoert tot nu toe & we moeten maar afwachten of Sandra zin heeft dat logswijs te doen.
& Eigenlijk hoor ik dan te zeggen: ze zijn er al die tijd geweest, alleen konden we hun aanwezigheid, hun belevenissen & ups & mogelijke downs niet volgen, omdat ze ons dat niet meedeelden. Maar we koesterden ze evengoed. We waren ze niet vergeten.
Ik bedoel: als ik aan Ramon & Sandra denk, dan zie ik onmiddellijk hun gezichten voor me. Dat heb ik niet met iedereen. Sommige mensen, daar vergeet je onmiddellijk van hoe ze er uit zagen. Dat heb ik bij Ramon & Sandra dus absoluut niet, hoewel ik ze beiden dus ook in ’t echte leven (IRL noemt men dat, Moe: In ’t Reële Leven) meer dan een ½ jaar niet gezien heb.
Da’s ook weer niet helemaal waar. Volgende week zou ’t een ½ jaar worden, want dan is mijn verjaardag zolang geleden. Waar Ramon z’n gezicht liet zien.
Dat kostte overigens nog best wel moeite, want Ramon is behept met een richtingsgevoel waardoor hij zich plots aan de andere kant van de aardkloot kan bevinden, terwijl hij eigenlijk alleen maar een pakje boter in de Willemsparkweg wilde halen. Dat zal hij u zeker nog wel ‘ns voorschotelen, dit geheel & al verpakt in ogenschijnlijk pietluttige details & aandacht afleidende anekdotes, maar op z’n eigen oorspronkelijke kolderieke manier.
Want nu ‘t reeds een ½ jaar geleden is, dat we voor ’t laatst iets mochten lezen via Ach ’t is wat, iets nieuws, nu doet ’t me beseffen dat ik hun beiden welzeker node gemist heb. Daar zal verandering in komen, & ’t werd tijd ook. Ondertussen is er een hele generatie webloggers opgestaan die totaal geen weet heeft van ’t feit dat Ach ’t is wat verantwoordelijk was voor de onderbroekenlol-rage, om maar ‘ns een ludiek verschijnsel te noemen. Daar komt vanaf gisteren dus weer verandering in. Eindelijk zal blijken dat lachspieren wel degelijk zin hebben bij ’t bezoeken van Weblogland (hoewel Ramon waarschijnlijk nog steeds wel zal zitten prakkiseren of hij dat hele serieuze stuk zal gaan schrijven).

De links worden hersteld in Zijperspace.
(hé, Ramon, weet je nog van toen we die bloem allemaal op onze weblogs plaatsten, dat we vonden dat iedereen lief tegenover elkaar moesten zijn, & dat jij ‘t verzon & ik er een zooitje woorden bij schreef & dat opeens van heinde & verre mensen onze weblogs kwamen bezoeken, hoewel we nog maar net begonnen waren & weet je nog dat we elkaar tegenkwamen bij ‘t lunchconcert & dat we uren ouwehoerden over weblogland & dat dat vriendje een beetje verveeld voor zich uit moest kijken omdat wij niet konden stoppen of dat we elkaar tegenkwamen op ‘t station van Nijmegen & dat ik enkele uren later vastzat in een cel op ‘t politiebureau in Amsterdam omdat ik bang was dat een taxi-chauffeur mij anders zou molesteren & weet je dat die bloem die ik voor m’n verjaardag kreeg 2 jaar geleden, dat die nog steeds op dezelfde plek hangt, wist je dat?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *