afwezig

Ik was ‘t bijna vergeten u mee te delen. Dat ik weg ben. Maar gelukkig vond ik onderweg nog een comp waar op ik deze mededeling kon bereiden. & Op Zijperspace kon plaatsen bovendien. Je hebt nl niets aan mededelingen als je ze niet kan meedelen.
Ik ben dus weg. Weg van waar ik normaliter ben. M’n huisje met een dak er op, een tafel in de kamer met een beeldscherm er op & een bijbehorende comp eronder weggemoffeld.
Die comp heb ik overigens wel meegenomen. Maar ook weer achtergelaten. Ingewikkeld verhaal.
Goed & wel zit ik dus momenteel in Breda. Tijdelijk. Alleen op ‘t moment van schrijven eigenlijk. Zo dadelijk ben ik onderweg naar Duinkerken. & Vervolgens neem ik de boot naar Dover. Waarna ik uiteindelijk een ½ uur later in Canterbury zal aankomen. Dan weet u dat.
Zondag ben ik weer terug.
Niet helemaal. Dat moet ik er ook nog bij vertellen. Dan ben ik terug in Den Haag, waarvandaan vanochtend m’n reis begonnen is.
‘t Is nl de bedoeling dat ik nog 1½e week in Den Haag zal verblijven. Met die comp dus. & Met Roswitha. Die woont nl op de plek waar m’n comp momenteel staat.
Ik ben bang, of eigenlijk ben ik dat niet, maar dat zeg je nou 1maal zo als je aardig wilt zijn naar degeen met wie je wilt communiceren, dat ik gedurende de 2 weken dat ik niet in m’n eigen nederig stulpje verblijf er niet aan toe zal komen stukjes te schrijven tbv m’n lezersschare.
Ik heb vakantie.

Ook van Zijperspace.
(hoewel ik wel met de teksten, die ik tot nu toe geschreven heb & allemaal gepubliceerd staan op deze onderhavige wijze, aan de gang zal gaan & zal proberen ze gaar, rijp, gereed te maken om naar een uitgever verstuurd te kunnen worden)
(vergeef me m’n rommelige manier van schrijven; over enkele minuten moeten we vertrekken, anders halen we de boot niet)
(ik ben weg)
(dag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *