belangwekkend

Hier had een tekst moeten staan waar ik ong 3 kwartier mee bezig ben geweest. Doordat ik een meeltje kreeg, waarin een url werd vermeld, & ik deze opende, verdween plots mijn tekst. In plaats daarvan weliswaar de website, waar de schrijver van ‘t meeltje naar verwees, maar op dat moment had ik opeens geen behoefte meer dat belangwekkende nieuws te lezen.
Ik zou de tekst plaatsen vlak voordat ik naar m’n werk zou gaan. Dat moment was bijna aangebroken. Daarom stond ‘t klaar, daarom is ‘t nu weg.
Ik zal pogen later op de dag, ‘t zal waarschijnlijk zeer laat worden, ‘t verhaal te reconstrueren. ‘t Was geheel ten voleindigt, ik stond op ‘t punt ‘t te enteren.

‘t Is dat er voor de rest niemand anders is, maar anders hadden we een moord gepleegd in Zijperspace.

Update: krampachtig probeer ik ‘t verhaal te herproduceren vanavond, maar ik merk dat ik me niet meer letterlijk weet te herinneren wat ik geschreven had. Daardoor wordt ‘t te gekunsteld, wil ‘t niet vloeien, loopt de tekst niet. Wederom dus de tekst weggegooid; blijkbaar een verhaal dat nog niet mag bestaan. Men houdt ‘t van me tegoed, want ik was er zelf zeer tevreden over. Des te erger daarom dat ‘t vanochtend plots verdwenen was. Mijn moeder beschouwde ‘t vanmiddag over de telefoon ietwat positiever: ‘De volgende keer scrhijf je ‘t dan nog beter.’ Laat dat dan de vólgende keer worden. Nu ff niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *