bier
Welk bier bent u? is available here

(via Punkey)

Men zal niet snel iets over bier hier vinden, hoewel ‘t m’n middel van bestaan is, maar eigenlijk ook de rest van m’n leven goeddeels beheerst. M’n hobby, m’n beroep, moet men maar denken. Om niet te gemakkelijk te scoren heb ik lang geleden besloten om hier vooral zo min mogelijk over bier te deponeren.
Tenzij er natuurlijk een testje voorbijkomt mbt bier. Dan zet ik zelfs m’n voornemen geen testjes meer te plaatsen opzij.

Helaas. De uitslag. Ik heb ‘m zelfs lichtjes aangepast, want Hoegaarden wilde ik al helemaal niet zijn. Ik hou nl niet van witbier.
Het treurige van Duvel is echter dat ‘t een bier is dat z’n eigen stijl heeft geschapen, maar door vermindering in kwaliteit de laatste jaren, daarin is ingehaald door z’n eigen klonen.
Een ½ jaar geleden moest ik meedoen aan de ‘verkiezing’ van ‘t beste Helse Bier in café in de Wildeman. Behalve dat-ie bij mij ‘t hoogst scoorde op m’n proefformulier, bleek Lucifer, na optelling van alle resultaten van alle 20 jury-leden, de uiteindelijke winnaar.

Ik wil dus liever Lucifer zijn, want die heeft tenminste smaak, kwaliteit, is minder publiciteitsgeil, minder arrogant & laat je langer nagenieten.

Men begrijpt wel wat men nu moet doen van Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *