gebruiksaanwijzing

Terug.
De comp gaat meteen aan. De meeltjes die ik onderweg al gelezen had komen binnen.
De klok stil. Op ¼ voor 11. Hoewel ik ’t gevoel van tijd een beetje kwijt ben weet ik dat dat in ieder geval niet klopt. Ooit lang geleden moet-ie besloten hebben om te blijven waar-ie was. Ik ben te lui om de batterij te verwisselen.
Alles uit m’n rugzak. Tenminste, dat wat ik nodig vind. De was. & Enkele dingen die ik tegenkom onderweg. Tijdens ’t graven.
Wasmachine.
Deuren open. Lucht moet weer binnenkomen, want die geur ken ik niet van mezelf. Ook weer dicht, maar dat 5 minuten later als ik besluit weg te gaan. Ik moet de spullen halen die Marlies op m’n werk heeft langsgebracht. M’n scheerspullen vooral.
Muziek. ’t Nrtje dat op de terugweg de hele tijd door m’n hoofd bleef spelen. Eindelijk de juiste volgorde. De juiste maat. Timbre. De herinnering aan correctheid bevestigd zien.
Wasmachine begint lawaai te maken. Muziek speelt. Marlies belt. Alles goed. Isle of Wight leuk. Ventnor leuk. Camra leuk. Veel plezier, jij ook. Enz.
Er zal bier gedronken moeten worden. Terug moet gevierd worden. & ’t Feit dat ik niet meer weet wat ik verder kan doen moet weggestopt.
’t Huis is leeg van al m’n spullen waarvan ik de gebruiksaanwijzing terug moet vinden.

Wat deed ik ook alweer gewoonlijk in Zijperspace?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *