gekopieerd

Schrikt vooral niet. Weest verwonderd, net als ik. Hoe krijgen ze ‘t voor elkaar? Hoeveel moeite heeft ‘t ze gekost? Waarom hebben ze zich die moeite willen getroosten? Zijn slechts enkele vragen die me te binnen geschoten zijn. Ik weet nogeneens of ‘t wel ‘ze’ zijn; misschien maar 1 persoon. Of een hele club. Waarschijnlijk heten ze ook niet Hessel & Annette.
Ik heb even gekeken. Was verwonderd, zoals ik al zei. Ik heb gekeken of de archieven ook er in opgenomen waren. Dat bleek ‘t geval. De geselecteerde stukjes op onderwerp echter niet. Die verwezen naar Zijperspace zelf. ‘t Lijkt me dat iemand verschrikkelijk z’n best gedaan heeft. Of ik heb er weer ‘ns geen bal verstand van & was ‘t in een poep & een zucht gebeurd.

Men mag vandaag reageren in Zijperspace, suggesties aanleveren, verklaringen afleggen, etcetera.
(met dank aan Cockie)

Update: De oplossing is er. De site van Hessel & Annette moet op mijn server geplaatst worden. Ze hebben daarvoor de ruimte gekregen van 1 van de aangeslotenen bij zijperspace.net (een 4-manschap). Daarbij is per ongeluk ‘tzelfde php-nr gebruikt, begrijp ik, waardoor alles dat ik op zijperspace.net plaats onmiddellijk gekopieerd wordt naar hesselenannette.nl. ‘Onmogelijk,’ zegt onze technische man, maar ‘t is toch gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *