gestrand

Ik moet nog even verantwoording afleggen inzake de verkiezingen van de Dutch Bloggies. Men hoort natuurlijk niet er ‘t zwijgen toe te doen, gewoon omdat men niet door de 2e ronde is gekomen. M’n lezers, vooral degenen die op mij gestemd hebben bij de 1e ronde (een enkeling die in de jury van de 2e ronde opgenomen was), dienen op de hoogte gebracht te worden van ’t feit dat ik ’t niet heb gehaald. Mag ik ze evengoed bedanken.
Nu was dit ook niet geheel onverwacht. ’t Is nu 1maal moeilijk opboksen tegen zwaargewichten als Geenstijl, met 100 keer meer lezers per dag, & Merel, 20 keer zoveel. ’t Was eigenlijk nog wel verrassend dat ik bij de voorronde een gedeelde 3e plaats behaalde in de categorie ‘best geschreven weblog’.
& Ach, nou kan iedereen zeggen, & dat wordt links & rechts natuurlijk ook wel gedaan, dat ’t allemaal anders moet, dat ’t vriendjespolitiek is, dat ’t niets voorstelt, etceteraenzovoorts, maar we hebben toch ons best gedaan er iets leuks van te maken (waarbij ’t hoogtepunt op 26 februari in ’t Museum voor Communicatie te Den Haag moet gaan plaatsvinden). De beste stuurlui blijven uiteindelijk nog altijd aan wal staan & met ’t medium weblog is die walpositie wel heel veilig & comfortabel bovendien.
Toch gaan we ‘t volgend jaar wéér anders doen.
Rest mij te zeggen: mijn stemadvies voor de categorie ‘Lifetime Award’ zit nog steeds in de race. Als men dus nog iets te stemmen wil hebben, stem LUUK!

Houdt iedereen voor de rest zijn mond in Zijperspace aangaande de verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *