groen

Laat me ‘t uitleggen.
Ik zit bij Roswitha. Die is weliswaar nu naar SuperYoga, dat soort woorden schijn je tegenwoordig zo te moeten schrijven, 2 hoofdletters & geen spatie, maar als ik ergens anders ben, kost ‘t me altijd moeite om iets te produceren. Tekstueel dan, hè.
Ok, korte stukjes, linkdumps bij about:blank, dat wil nog wel lukken, maar de concentratie voor een heel verhaal wil niet zo snel.
Dus zou ‘t betekenen dat ik tot aan woensdag geen nieuw stukje heb. Hoewel ik heus wel wil, hoor.
Maar goed, ik zit dus bij Roswitha, zij doet SuperYoga, wat eigenlijk PowerYoga heet & misschien wel helemaal niet met 2 hoofdletters & toch wel met spatie geschreven wordt, & ben op zoek naar allerlei wetenswaardigheden op andere sites, andere weblogs, óver weblogs. Over ‘t fenomeen webloggen. Ik heb mezelf de laatste tijd de rol van razende reporter aangemeten. & Wel die van razende weblogreporter.
Ik surf uren achter elkaar ‘t internet af. Of eigenlijk reis ik Weblogland door. Op zoek naar nieuws. Ik ben toch ziek thuis, ‘t grootste gedeelte van de dag, vooral ook omdat ik geen cent heb om uit te geven. Ik bedoel, ik kan de deur wel uit, maar ik heb daar niks te zoeken omdat ik niet in de verleiding mag komen ‘t geld dat ik niet heb te gaan spenderen.
Zo, weet u dat ook weer.
Voor de computer dus.
Kom ik onderstaande tegen.
Geen flikker aan voor a:b (ik kort ‘t maar even af, dat doe ik nl doorgaans altijd), maar wel toevallig wel ‘t resultaat, na beantwoording van enkele meerkeuzevragen, wat ik verwacht had.
Ik ben nl groen. Ik denk groen. ‘t Zij groen.

Your Blog Should Be Green

Your blog is smart and thoughtful – not a lot of fluff.
You enjoy a good discussion, especially if it involves picking apart ideas.
However, you tend to get easily annoyed by any thoughtless comments in your blog.

Dit stelt allemaal dus helemaal geen ene sodemieter voor, is zeker niet wat men van mij gewend is. Maar ik moet toch wat. Ik kan toch moeilijk een bevestiging van m’n bestaan vinden & dat ongestoord laten zijn voor wat ‘t is.

Nee, daar hoort men buiten Zijperspace ook van op de hoogte te zijn.
(verder niks, hoor: gaat u gewoon maar weer verder met waar u mee bezig was)
(& nou geen stom commentaar op dit gebeuren geven natuurlijk)
(want ik lees net dat ik daar dus helemaal niet tegen kan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *