grotegriepmeting

Hm, ik doe mee aan de Grote Griepmeting.
Alsof ‘t om een meeting gaat. Maar ‘t is slechts een meting. Met 1 ‘e’. Zo’n ding waarin gemeten wordt wat daarvoor nog niet te meten was. Geen getalletjes voor, geen exacte feiten. Ik draag ertoe bij dat dat nu wel gebeurt met de griep.
& De verkoudheden.
Ook een raar ding. Vooral omdat iedereen altijd zegt dat-ie een griepje onder de leden heeft, maar dat mijns inziens helemaal niet ‘t geval is. Daarom vind ik ook dat iedereen zou mee moeten doen met de Grote Griepmeting. Zodat men niet zomaar ‘t woordje griep in de mond neemt. Vandaar. Om misverstanden te voorkomen. Voortaan. Dat we begrijpen waar we ‘t over hebben. & Dat we voortaan ook weten wanneer de griep er daadwerkelijk aankomt.
Ach ja, ik ben best een prediker. Ik verspreid ‘t woord. & Ik wil gaarne dat men weet waar dingen voor staan. Vandaar dat men dus van mij de Grote Griepmeting-link meekrijgt. Want iedereen moet natuurlijk meedoen. Omdat we dan kunnen zien hoe de griep, dan wel de verkoudheid, zich ontwikkelt, waar-ie vandaan komt, welke bevolkingsgroepen ‘t meest getroffen worden, etc.
Mocht men deze link kwijt raken, dan kan men altijd nog een paar pagina’s naar beneden scrollen om aan de linkerzijde ‘t logo van de Grote Griepmeting te kunnen vinden. Daar kan men ook op klikken. Gebeurt er ook iets. Niet veel bijzonders, natuurlijk, maar toch.

Veel plezier met de griep vanuit Zijperspace, dat men maar wijs, of anders wijzer, mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *