hé Eric

Sinds 18 december is er eigenlijk niet veel gebeurd, hoor. Behalve dan dat je van div link-lijsten bent gehaald, omdat we er toch vanuit gingen dat je de pijp aan Maarten had gegeven. Je liet ook niks van je horen. Nee, ik bedoel: je liet ook niet van je horen, waarom je niets van je liet horen. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik moet toegeven: ik heb je er zelf ook vanaf gehaald. Daar heb ik Zandstrand voor in de plaats gezet. Ik dacht: als 1 van die 2 er in ieder geval staat, dan is die ander ook makkelijk te vinden. & Waarom linken naar iemand die niets van zich laat horen. Nee, die niet laat horen, waarom-ie niets van zich laat horen. Nu heb ik in dit stukje Zandstrand niet gelinkt, omdat-ie toch al aan de zijkant staat, maar dat begreep je vast zelf ook wel. Tegenwoordig hebben we ook een heuse Loglijst, dus eigenlijk hoef je niet te linken, behalve dan voor mensen die zelf geen blog hebben. Je kan nl je eigen fav-lijst samenstellen, zoals ik ook heb gedaan, maar ik kom er helemaal niet meer toe om alles te lezen.

Maar verder is er niets gebeurd. Behalve dan dat je nu 1st erg goed moet na gaan denken voordat je je stukje plaatst, want ze hebben nu verantwoordelijkheid tegenover je lezer uitgevonden. Betekent dat je je 1st moet verplaatsen in je lezer, gaan denken of die wel mooi vindt wat jij op dat moment denkt dat mooi is & als die lezer in je dan zegt ‘ja’, dan moet je de volgende lezer worden. Dat duurt dan een tijdje & vervolgens schrijf je op wat je eigenlijk niet wilt schrijven. & ‘t Oude stukje? Ja, ik snap ‘t zelf ook nog niet zo goed.

Nou, da’s alles.
Oja, Zidouta is gestopt. & Hinke. Oja, & Reet & LB & Yannah. & Nog een paar. & Mensen worden minder in de zeik gezet, omdat niemand in de zeik gezet hoeft te worden. Tenminste, dat denk ik dan. & Er is iemand gedelete door mij, maar dat weet-ie zelf niet, want hij zei ooit nog ‘ns tegen mij: ‘Hoe wil je me deleten?’ Maar nou is-ie er niet meer & weet-ie vast ‘t antwoord. Of juist niet, want dat kan dus niet als je er niet meer bent.

& Zandstrand is gezellog, da’s wel leuk, want kan je even bij ‘m langs gaan, als-ie weer z’n reageurtje heeft achtergelaten ergens. Maar is wel leuker als we nog zo’n 2e reageur hebben weer, want dan wordt ‘t nog iets van een conversatie.
& Bij de dutch bloggies awards ben jij ook niet genomineerd, maar da’s misschien ook omdat je niets van je had laten horen (je begrijpt wel wat ik bedoel), & in weblogland ben je binnen een week vergeten zogauw je niet aankondigt dat je er mee gaat stoppen of ff op vakantie bent of aan ‘t nadenken.
& Sommige bloggers die schrijven te veel, maar gelukkig, anderen juist weer te weinig.

Dus eigenlijk is alles wel in evenwicht in Zijperspace.
PS: nagekomen link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *