huishoudelijke mededeling

Tot mijn spijt heb ik enkele nrs, als mp3 geplaatst bij stukken tekst die ik in ’t verleden heb geschreven, moeten verwijderen. Men kan de bewuste links naar die stukjes terugvinden in de kolom aan de linkerkant deze pagina, onder de noemer: “weest getuige van ‘t geluid dat ooit weerklonk in Zijperspace”.
Dankzij een sinds kort actieve zoekmachine, een onderdeel van Windows Media, wordt m’n weblog vooral bezocht door mensen op zoek naar bepaalde muziek, waarvan ik dus wat aanbied. Helaas was dat met ’t oog op mensen die stukken tekst van me lazen & daarbij de bijbehorende muziek wilden beluisteren. Niet voor mensen die gratis & ten koste van mijn ruimte tot dataverkeer via m’n server muziek wilden binnenhalen. Ik heb geen behoefte aan studenten aan amerikaanse universiteiten, die ’t nederlands niet verstaan, noch kunnen lezen.
Ik hoop dat ’t tijdelijk is. Binnenkort zal ik de mp3’s terugplaatsen, echter zonder dat de info daarbij te achterhalen valt welk nr ’t is, door wie gespeeld, enzovoorts; slechts dmv ’t lezen van de tekst kan men dit dan te weten komen. Dat was m’n doel, zo moet ’t dan ook zijn.

’t Is tijdelijk wat stiller in Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *