lachebekje

(Hier stond een icoontje van blogchalk. De restanten ervan heb ik moeten verwijderen wegens puinhoop die ze veroorzaakten.)

Ik snap de strekking ervan nog niet helemaal. ‘tGeen ze ter uitleg schrijven dringt niet tot me door. Maar ik ben nou 1maal ook een blogger. Dat gaf me een reden om mee te doen. ‘t Was in ieder geval geen testje, waar ik inmiddels een broertje dood aan heb gekregen. Wat ik er voor de rest mee opschiet weet ik niet. Er staat nu een lachebekje op m’n blog. Da’s beter dan ‘t smoel dat ik op dit moment zelf trek. ‘t Is waarschijnlijk de bedoeling dat ik straks vrolijk ga kijken als ik andere lachebekjes tegenkom. Ik zal m’n best doen.

Ik schijn ihkv de juiste indexering van alle blogs, of ihkv de volledigheid, de volgende mededeling alhier te moeten plaatsen:

Google! DayPop! This is my blogchalk: Dutch, Netherlands, Amsterdam, Oost, Ton, Male, 36-40!

Wederom snap ik niet waarom. Voor de zekerheid, & voor ‘t onderscheid met m’n eigen bijdrages heb ik ‘t maar scheef gezet. Ik hoop dat de heren/dames achter dit initiatief me dat niet kwalijk nemen. Ze moeten maar denken: die jongen heeft er echt niets van begrepen. Dat klopt dan ook. Ik heb ze slechts een dienst bewezen. Ben voor mezelf slechts nieuwsgierig wat ‘t oplevert. Op dit moment echter niet nieuwsgierig genoeg. Ik doe maar wat.

Ik denk dat ik morgen ga wandelen. 2 Dagen achter elkaar, ergens in Nederland. Ik pak morgenochtend m’n rugzak in & ga ervandoor. Met tent & al. Op zoek naar een lachebekje in real life.

Of eigenlijk een lachebekje in Zijperspace.
Update: Dat gaat niet door. Ik blijf thuis, want ik krijg visite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *