niet

Ik doe er niet aan mee. U krijgt van mij zelfs niet de link richting BNN Blog 40. Ik heb me weliswaar aangemeld, maar ik weiger voor de rest er nog aan mee te werken.
Vooral ook niet omdat ik per ongeluk een fout in m’n introduktie-tekst heb opgenomen. In de laatste zin gebruik ik nl 2-maal ‘niet’. Staat absoluut niet niet. Alleen al daarom wil ik iedereen ontmoedigen die vermaledijde Blog 40 te bezoeken (& zeker al helemaal niet op mij te stemmen). Waarom schrijf ik ‘t eigenlijk nog met een hoofdletter? Dat verdienen ze nogeneens met dit initiatief.

‘t Dient uiteindelijk slechts om de haat & nijd binnen weblogland op een nog wat hoger nivo te brengen. Iedereen moet afgunstig kijken naar degene die zogenaamd nog beter gewaardeerd wordt. Vooral degenen die niet opgenomen staan in de blog 40 zien argwanend de ‘top-gewaardeerden’ aan. Ze weten hoe ‘t komt dat die zo hoog staan. & Denken er ‘t hunne van. Volgende keer zullen ze nog beter hun best gaat doen nog meer mensen/comps te stimuleren voor stemming op hun persoon & weblog. Terwijl ‘t zo dodelijk simpel is hiermee vals te spelen. Ook dat valsspelen zal steeds beter worden aangepakt. Men moet immers in die top 40 terecht zien te komen. Kost wat kost.

Alle blogs staan ondertussen vol met verwijzingen als: ‘Stem op mij’, ‘Ga naar de blog 40’, ‘Laat je waardering spreken’, ‘Hou van mij’, ‘Doe me niets tekort’; allemaal richting een systeem dat stinkt. & Als ze die verwijzing nog niet hebben geplaatst, dan zal ‘t binnenkort wel met grote letters opgenomen worden.
Ik doe daar niet aan mee, zoals men inmiddels wel begrijpt. Ik ga een beetje afhankelijk zitten zijn van 1-, hooguit vakje nr 2-stemmers, die mijn blog anders nooit zouden hebben gelezen. Laat zij maar bij hun eigen porn-blogs blijven.
Ik bedoel: als ik m’n blog opnieuw aanmeld, stel ik die mensen in staat op mijn weblog te stemmen waarvan ik vind dat ze niks met m’n weblog te maken hebben. Laat ze ajb oprotten. Ik ben blij dat ze hier nooit zijn.

Mag ik u allen verzoeken mijn weblog niet meer aan te melden voor een dergelijk fenomeen dat slechts lage driften bij de mens oproept. Hoe goed men ‘t ook bedoelt met zulk een gebaar.

Zijperspace is een fenomeen op zich, laat ‘t daarbij blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *