online

De stroomtoevoer, ‘t was de stroomtoevoer. Een kabeltje dat geen stroom meer doorgaf. Ronald had er wel vaker mee te maken gehad, dus hij wist waar-ie naar moest kijken.
We hadden ze van de week al even opgebeld, ik geloof dat ‘t maandag was, gevraagd of ze ‘m even wilden re-booten, maar dat bleek tot niets te leiden. De server gaf nog steeds geen Zijperspace door. Laat staan dat ik meel kreeg die door de server doorgezonden werd naar m’n account bij xs4all.
Tabe & Ronald zouden wel even gaan kijken wat er aan de hand was. Naar Hoofddorp, waar onze server geplaatst is. Co-location heet dat.
Uiteindelijk is Ronald vanmiddag in z’n 1tje gegaan, want Tabe moet ook elke dag werken. Tenminste, ik denk dat dat de reden is. Veel te druk om elke dag op de hoogte te blijven. Ronald heeft er naar gekeken & geconcludeerd dat-ie een nieuw snoertje moest aanschaffen & aansluiten.
Hij belde me op. Dat er weer allerlei lampjes branden. Dus dat zat wel goed. Als iets licht geeft, zit ‘t meestal wel goed.
Zo, dan bent u op de hoogte. Ik heb zelf in de tussentijd niets gedaan. Geen woord geschreven. Of ‘t moeten de gegevens van m’n verzameling mp3’s zijn. Die heb ik van de juiste data voorzien, overzichtelijk & accuraat. Daar had ik nu eens de tijd voor. & Als ik 1maal ergens aan begin, dan verzink ik er in. Dat heb ik afgelopen dagen dus gedaan: verzinken.
Ik hoop dat men zich niet ongerust heeft gemaakt.

Zijperspace bestaat gewoon nog steeds, nu nog de verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *