rondleiding (4)

M’n comp

Daar moet iedereen maar vanaf blijven. Zolang men geen toestemming heeft. Ik ben er veel te afhankelijk van om die zomaar uit handen te geven. Ook tijdens m’n verjaardag. Zéker tijdens m’n verjaardag.
Nu loopt bijv de gehele dag lang m’n met moeite geselecteerde selectie muziek ad random. Continu. Vanochtend om ½ 8 begonnen. Daar ga ik proberen van af te blijven.
M’n meelprogramma staat altijd aan. Ik wil meteen weten wanneer men mij mededelingen wil doen. Wel zo leuk op m’n verjaardag. Weet ik wie ik dankbaar moet zijn. Zogauw zich meel aandient, gaat er een vogeltje fluiten. Klinkt zo. Word ik meteen wakker van. Of stop ik ’t gesprek met degene die me net heeft gefeliciteerd.
Verder heb ik ‘m natuurlijk ook nodig om m’n stukjes te plaatsen. Anders heb ik al die moeite voor niets gedaan. Alle teksten vantevoren ingetikt, klaargezet. ’t Enige dat ik nog moet doen is ze inbrengen in Pivot.

& Hatsjekiedee, men leert wat meer over Zijperspace.

(Overigens kan men ook maar beter van alle spullen afblijven die verspreid over de comp-tafel liggen. Puinhoop, zo lijkt ‘t. & Daar heeft men dan gelijk in. Zelfs voor mij, degene die ’t zo geconstrueerd heeft, is ’t een algehele klerezooi. Juist daarom maar beter er af te blijven. Dan weet ik tenminste waar de klerezooi ligt.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *