rondleiding (6)

‘t Bed

Mijn hoogslaper heeft Myrte gemaakt. Dat kan ze. Zelf ontworpen, zelf in elkaar gezet. ’t Enige dat ik hoefde te doen was verven. Ben ik dan weer goed in. Zoals men kan zien heeft de kleurkeuze behoorlijk wat moeite gekost. ’t Mocht nl mijns inziens niet vloeken met de achtergrond. Ik denk dat ’t resultaat getuigt van een weloverwogen keuze.
Ik slaap in m’n hoogslaper. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar als men zich bedenkt dat ik jarenlang niet hoger heb gelegen dan de dikte van m’n matras & dat ik al verschijnselen van hoogtevrees vertoon zogauw ik op tv iemand in een schommel zie heen & weer slingeren, dan zal men begrijpen dat ’t nogal wat moeite heeft gekost voor ‘t 1st de trap te bestijgen.
De trap is overigens niet geverfd. Steekt dan ook een beetje af. De trap heeft Myrte pas veel later geconstrueerd. ’t Bed stond er al enkele maanden. Ze wilde niet onnodig een trap creëren. Ik diende haar 1st te overtuigen van ’t feit dat ik van plan was de trap te gaan bestijgen. Ik had de verf toen inmiddels opgebruikt aan ’t bijwerken van de raamkozijnen & deurposten.
Vanuit m’n bed kan ik tegenwoordig zeer goed zien of ik de comp nog aan heb staan, de televisie wel of niet heb uitgezet. Dat drong vroeger, op ’t lagere nivo van slapen vlak boven de grond, minder goed tot me door.

Er is meer overzicht over Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *