verdwaald

Ik denk een leuk stukje geplaatst te hebben, vooral niet hoogstaand, maar een soortemet knipoog naar Gaby, momenteel toch wel de leukste linkdumper die er over is (sorry, Gaby: ik wilde voor je stemmen in tenminste 3 categorieën, maar ‘t zat me tijdens ‘t stemmen niet mee & daardoor verloor ik m’n geduld). & Onverwachts blijkt Gaby mijn persiflage opgemerkt te hebben & linkt hij op zijn blog terug naar Zijperspace.

Zeer tot ongenoegen van BH (er moet geloof ik (ed) achter), want die blijkt mijn humor slechts te zien als simpele kopieerlust, geldingsdrang & misschien heeft-ie nog wel andere benamingen voor mijn gedrag gevonden. Terwijl ik slechts een aardig grapje maakte naar iemand, die ik, in ieder geval wegens zijn blog, waardeer.

Nee, ik moet er aan geloven, ik ben goedkoop, kopieer etcetera. Dus moet-ie dat ook laten weten via m’n blog. & Bovendien schijnt-ie te geloven dat ik spacecake gebruik, hoewel dat al 17 jaar uit is hier in Zijperspace. Zijperspace, dat nooit de ambitie heeft gehad in te zijn, laat staan dat ooit te worden.

Daarbij raakt BH echter wel per ongeluk verdwaald in ‘t verkeerde Zijperspace.
(Maakt u zich vooral niet ongerust: klik gewoon; u komt vanzelf weer hier terug)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *