verlanglijstje nr 10

Soms brandt ‘t geld in m’n broekzak. Dan wil ‘t er zo snel mogelijk uit. Heeft ‘t alweer behoefte aan een andere omgeving. Ik weet ‘t dan vaak een veilige bestemming te geven door zo snel mogelijk bij de bank langs te gaan. Daar heb ik niet altijd de tijd voor, want dat geld zegt zich aangetrokken te voelen tot m’n favoriete winkels. Blijkbaar zijn ‘t lekkere kassa’s.

Ik had mijn portemonnee aardig in de hand toen ik een week geleden Scheltema, Holkema & Vermeulen (die moeten toch ‘ns een andere naam aanschaffen, want ik gooi die 3 vaak door de war & daar ben ik vast niet de enige in) binnenliep. Zag gelukkig geen interessant boek, ondanks ‘t 1000+ bedrag dat zichzelf de rol van transportable micro-wave op broekzakformaat had toebedeeld. Tot ik in m’n ooghoek een grote stapel zag uitgestald van 1 & ‘t zelfde produkt. Bovendien bleek diezelfde ooghoek ook nog te kunnen lezen, in zoverre dat ‘t MYST III: Exile gewaar werd.

Heb ‘t een paar dagen kunnen uitstellen (‘t bedrag is die dag toch nog redelijk volledig op de bank gearriveerd). Ik heb 1st wat info ingewonnen of m’n comp ‘t gebruik van zo’n nieuw spel zou toestaan, maar heb ‘t verkregen advies zo min mogelijk tot me laten doordringen. Zodat ik niet belast zou zijn met teveel bezwarende kennis bij de aankoop van ‘t 3e deel van dit voor mij meest verslavende spel ooit. Pas na installatie ervan & een poging ‘t spel te starten drongen die adviezen weer tot me door. ‘t Zou toch echt noodzaak zijn een nieuwe videokaart voor m’n comp aan te schaffen, wilde ik werkelijk vloeiende bewegingen voorgeschoteld krijgen. Of: wilde ik in staat zijn ‘t überhaupt te spelen.

Wat betekent (na wederom deskundig advies) dat ik bij MyCom langs moet & tussen de 230,- & 350,- xtra heb uit te geven.

M’n ongeduld is te groot, m’n verjaardag te ver weg om dit lang als deel van de verlanglijst te laten voortbestaan.

We zullen binnenkort een beter zicht hebben op werelden buiten Zijperspace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *